info@gastrobox.hu   +36 20 344 7306

Rólunk

Rólunk

A Rondoll Kft. magyar tulajdonú gyártó és kereskedő cég, mely 2012-ben alakult Kecskeméten. Cégünk modern csomagolási rendszereket, professzionális minőségű csomagküldő kartontermékeket gyárt és kínál itthonra és a környező országok piacaira. A nemzetközileg is elismert technológiát ötvöztük a vezetőség több mint 10 éves szakmai tudásával.

Termékportfóliónk, méretválasztékunk megoldásokat kínál a napról napra egyre erőteljesebben fejlődő online kereskedelem minőségi, biztonsági és gyorsasági igényeire. Termékeink elsősorban újrahasznosított, környezetbarát hullámpapírból készülnek. A termékeinken elhelyezett öntapadó ragasztócsík – és feltépő szalag egyedi, innovatív és biztonságos csomagolási megoldást jelent.

A biztonság mellett a költséghatékonyság (munkaerő és csomagolási segédanyagok) is szempont, ezért egyes termékeink térkitöltő, és egyéb segédanyag használata nélkül a beltartalom méretéhez igazíthatóak, majd egyetlen mozdulattal zárhatóak.

Az Önök ügyfeleiről sem feledkeztünk meg, mert ők is fontosak. A küldemény megérkezésekor pedig egy pillanat alatt hozzájuthatnak a csomag tartalmához. Nincs többé „Hol az olló, hol a kés?” kérdés; csak meghúzzák a feltépő szalagot és kinyílik a doboz.

Legyen szó bármilyen méretű, vagy mennyiségű termék csomagolásáról, keressen bennünket bizalommal, mi megoldást kínálunk csomagolási elképzeléseire.

Szolgáltatásaink

Planning
Tervezés

Megtervezzük logójával, egyedi grafikával, saját pizzadobozát igényének megfelelően

production
Gyártás

Flexo és szitanyomtatás

delivery
Házhozszállítás

A kész terméket házhoz szállítjuk